iPhone 13 Pro Max Privacy Glas Skärm Skydd

42,00 kr
Exkl. moms
BA0902112213
Ny Produkt
Antal
I lager

Skydda din iPhones integritet och håll nyfikna ögon borta med vårt högkvalitativa integritetsskärmskydd. Designad för att ge dig ultimat skydd och diskretion, detta skärmskydd är det perfekta komplementet till din smartphone.

Vårt Privacy Screen Protector har avancerad teknik som begränsar synfältet på din iPhone, så att bara du kan se skärmen tydligt. Tack vare de speciella mikrolamellerna är det omöjligt att avläsa displayen från sidovinklar. Så du kan vara säker på att din konfidentiella information, personliga foton och konfidentiella dokument endast är för dina ögon.

Förutom ett utmärkt dataskydd erbjuder vårt skärmskydd även ett utmärkt skydd mot repor, stötar och fingeravtryck. Den högkvalitativa materialsammansättningen säkerställer att din iPhone alltid förblir skyddad samtidigt som den behåller full pekskärmsfunktionalitet.

Att applicera skärmskyddet är mycket enkelt. Filmens ultratunna design säkerställer att du känner att din iPhone fortfarande är smal och elegant samtidigt som den är optimalt skyddad.

Vikt 50g

BA0902112213

Särskilda referenser

Ny

26 andra produkter i samma kategori: